Om oss

Ellen Kveiland

Veterinær og daglig leder

Ellen, uteksaminert i 2001 fra Justus-Liebig-Universitet, Giessen, Tyskland


Ellen har opp gjennom årene opparbeidet seg en bred faglig erfaring og ekspertise innenfor smådyrsmedisin, med interesseområder særlig innenfor kirurgi, tannbehandling, indremedisin og obstetrikk- og reproduksjon.

Hun har fullført ekstensiv videreutdanning innenfor tanndiagnostikk- og behandling gjennom European School of Advanced Veterinary Studies (ESAVS), en treårige kursserie innen tannbehandling og tannsykdommer i 2008-2010.  Hun har også fullført videreutdanning innenfor kiropraktikk ved International Academy of Veterinary Chriopractic i Tyskland 2013, hun har gjennomført første nivå av videreutdanning innenfor indremedisin ved ESAVS i 2011.


Hun deltar årlig på kurs og kongresser i inn- og utland.

Ellen er medlem av Den norske veterinærforening (DNV),


Heidi B. Sæland

Veterinær

Heidi ble uteksaminert i Budapest ved Szent Istvan University i 2016 og har arbeidet her på klinikken hos oss siden mai 2016.


Heidi deltar jevnlig på kurs og er spesielt interessert i videreutdanning innenfor kirurgi, obstetrikk og reproduksjon.


Heidi er medlem av Den norske veterinærforening (DNV), Smådyrpraktiserende veterinærers forening Smådyrpraktiserende veterinærers forening (SVF). Heidi har startet opp på vidreutdanning innen reproduksjon.


Helene Sørum

Autorisert Dyrepleier

Helene ble uteksaminert ved Norges Veterinærhøyskole i 2012.


Hun startet å jobbe hos oss 2012 og har blitt en veldig rutinert dyrepleier. I tillegg til å jobbe med dyrene på klinikken har hun del administrative oppgave, samt at hun har hovedansvaret for at klinikkens laboratorium til enhver tid er oppe å går.


Hun har deltatt på kurs og videreutdanning innen anestesi og smertelindring, samt at hun er ansvarlig for alt av hunde- og kattefór vi fører her på klinikken, så hvis du lurer på noe innenfor smådyrsernæring er det bare å spørre henne!


Helene  er en rutinert dyrepleier, som i tillegg til å jobbe med dyrene på klinikken, også har en del administrative oppgaver. Det er hun som har hovedansvaret for at klinikkens laboratorium til enhver tid er oppe og går.


Helene deltar jevnlig på kurs for å viderutvikle seg som dyrepleier. I 2018 har hun vært på etterutdanning innen pleie av gnager og kanin.
Utdannet ved Norges Veterinærhøgskole

Sofie har startet opp igjen hos oss nå høsten 2018 etter at hun har jobbet noen ( 4) år i Mysen etter at hun var i praksis hos oss under sin studietid. Sofie er alltid blid og passer godt på dyra som kommer til oss.

Hun har tilegnet seg gode rutiner på anestesi og smertebehandling og vært på flere etterutdanningskurs ila årene.


Sofie E. Danielsen

Autorisert dyrepleier


Gina Nordli

assistent


Gina passer på at alle våre pasienter har det bra til enhver tid. 


Copyright @ All Rights Reserved